En caso de no visualizar correctamente este email, pinche aquí
Aquesta formació especialitzada en matèria de missions i Govern Obert permetrà a l’alumnat adquirir les competències necessàries per tal de participar en les iniciatives locals que es desenvolupen en entorns tant físics com digitals; realitzar una sol·licitud d’accés a la informació pública, d’acord amb les seues inquietuds i interessos; i realitzar propostes d’acció i millora de la ciutat, prenent com a referència els reptes identificats en els tallers.
Fermín Cerezo
@FerminCerezo
Julia Sanchis
@CVONGD
Adrián Vicente
@advipao
Victòria Alsina
@_VictoriaAlsina
Oliver Escobar
@OliverEscobar

RESUM DEL CURS
SETMANA 1. CIUTAT COMPARTIDA, COMUNS URBANS I PARTICIPACIÓ CIUTADANA
> Missions València 2030: innovació orientada a missions que milloren la vida de les persones. Experiment de governança de la innovació de la ciutat al costat de tot l'ecosistema.
> Co-creació de polítiques i innovació usant els coneixements dels experts i la ciutadania: Crowdlaw, Smarter Crowdsourcing i Multi-City Challenge.
19 de gener
de 17.00 a 19.30 h.
> Innovació democràtica i coproducció de serveis públics: mini-públics (democràcia per sorteig), espais d'hibridació i pressupostos participatius: marc de referència, claus i factors d'impacte.
> Missions València 2030: implicació social en l'elecció i el disseny de Missions. L'aportació de valor des de les 4 hèlices i el seu encaix en les Agendes 2030.
21 de gener
de 17.00 a 19.30 h.
SETMANA 2. GOVERN OBERT, APODERAMENT SOCIAL I INTEGRACIÓ SOCIAL- INSTITUCIONAL DE MISSIONS DE CIUTAT
> Govern Obert amb perspectiva d'igualtat de gènere i sostenibilitat: com incorporar el gènere i la sostenibilitat com a categoria analítica, preguntes clau (abans i després) i recursos pràctics per a desplegar i avaluar una acció local.
>Gestió participativa i decisions públiques orientades a missions de ciutat: ecosistema de gestió participativa i decisions públiques; mapa d'investigació, reflexió-acció i innovació; xarxes d'actors i instruments de co-governança; el càlcul de la participació + Portal de Transparència + DecidimVLC.
26 de gener
de 17.00 a 19.30 h.
> Espai d'hibridació. 28 de gener
de 17.00 a 19.30 h.

Per a obtindre certificat d'assistència Florida Universitària - Ajuntament de València
cal assistir-hi a un mínim del 80% de la formació.


Amb la col·laboració de:

Florida Universitària
Campus Valencia

C/Músic Peydró, 36
46001 València
T. 961 152 332 | 667 504 662
comunicacio@florida-uni.es
www.floridauniversitaria.es
Su dirección de correo está incluida en nuestra base de datos con el fin de seguir ofreciéndole información que consideramos de su interés. No obstante, conforme a la Ley 34/2002 de Servicios de la Sociedad de la Información y Comercio Electrónico, puede darse de baja, en cualquier momento, al envío de este tipo de comunicaciones a través del siguiente enlace: BAJA. Y, conforme a la legislación, europea y española, de protección de datos de carácter personal, puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, supresión, portabilidad, limitación y, en su caso, oposición, enviando un escrito, acompañado de fotocopia de su DNI o documento identificativo equivalente, a FLORIDA CENTRE DE FORMACIO - LOPD MARKETING C/ Rei Jaume I, Nº 2 - 46470 - Catarroja (Valencia) o a la dirección de correo electrónico lopd.marketing@florida-uni.es